Ruitervakanties in de
BAS-ARMAGNAC
HORSEBACK RIDING IN ARMAGNAC RANDONNEES A CHEVAL EN ARMAGNAC

TENAREZE TREKTOCHT

ImageTen oosten van de manege ligt de Ténarèze, een deel van de Armagnac met een gevarieerd landschap en onverwachte vennetjes en beken; van flinke heuvels met uitzicht op de Pyreneeën bij helder weer, loofbossen, zonnebloemvelden en wijngaarden gaat het over in golvende zandgrond met naaldbossen.

We volgen een stuk van het circuit Henry IV en bezoeken het eeuwenoude dorpje Fourcès met zijn unieke ronde bastide en de ommuurde fortificatie Mézin. 5-6 uur per dag rijden we over kleine schaduwrijke bospaadjes, volgen we een vroegere spoorlijn of galoperen we over brede zandpaden; een pick-nick gaat mee in de zadeltas, te consumeren ergens in de natuur samen met het middagdutje.

Tijdens deze trektocht overnachten we gewoon bij de mensen thuis, in twee-of meerpersoons kamers met gezamelijke sanitaire voorzieningen en eten we mee aan de goed gevulde gastentafel; de paarden worden in een wei naast het huis gestald.

De bagage volgt per auto. Het gaat om 5 dagen paardrijden en 6 overnachtingen, waarvan de eerste en de laatste bij een gastgezin met zwembad, vlak bij de manege. Deze trektocht kan ook zonder gids gemaakt worden en ook hier wordt dan van u verwacht dat u zelf de paarden verzorgt.

Ontdek de Ténarèze

PRIJS VAN DE TENAREZE TREKTOCHT IN

Price per person

5 dagen te paard en 6 overnachtingen: € ,-

Wilt u een kortere of langere tocht, neem dan contact met ons op.

Image WILT U RESERVEREN, VUL DAN UW KEUZE IN

www.horse-trek.com - EN ARMAGNAC - ANNEE - EN TENAREZE - www.horse-trek.com